Pavel Trávníček Syn : Herec Pavel Travnicek Ma Syna Kluk Dostal Jmeno Maxmilian Idnes Cz / A nejoblíbenější český pohádkový princ si ho užívá každým douškem.. Jeho syn pavel dytrt (20) se totiž na akci oháněl nožem! Po adamovi, s kterým se trávníček nestýká a pavlem, který si zahrál i v reklamě na kečup, má tak třetího syna. Tato informační stránka o pavel syn zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz pavel syn vyskytuje. He has been married to monika fialkova since 2015. Oběma rodičům gratulujeme a přejeme jim hodně zdraví.

Po narození syna maxmiliána na něj ale léto působí intenzivněji. Nie nadarmo sa princ z popolušky pavel trávníček (70) tak bál covidu. Léčba hellp syndromu v těhoten. Ve svých 66 letech se stal potřetí otcem a znovu syna! Malý maxmilián už ale nyní začal chodit do školičky pro nejmenší, aby si našel nové kamarády.

Herec Pavel Travnicek Slavi 70 Aplausin Cz
Herec Pavel Travnicek Slavi 70 Aplausin Cz from www.aplausin.cz
Nakonec ale k sobě po letech našli cestu. He has been married to monika fialkova since 2015. V české republice i v zahraničí je znám rolí prince ve filmové pohádce tři oříšky pro popelku (1973). Pavel trávníček, kterého i přes spoustu dalších rolí mají lidé stále spojeného s princem z popelky, se loni v zimě stal potřetí otcem. Oblíbený herec a pohádkový princ pavel trávníček stačil ještě před odjezdem svého divadelního ansámblu do bíliny vzít na procházku svého malého synka maxíka. Již od dětských let považuje letní prázdniny za nejhezčí roční období, pavel trávníček si ale vybral povolání, díky kterému ho většinou stráví po zkušebnách. Sám je šťastný jako blecha, že se to konečně povedlo. Je to soukromá školička a chodí zatím dopoledne, takže myslím, že mu to naopak prospěje.

He has been married to monika fialkova since 2015.

Po studiích na brněnské jamu začal hrát v divadle bratří mrštíků v brně. Po adamovi, s kterým se trávníček nestýká a pavlem, který si zahrál i v reklamě na kečup, má tak třetího syna. Nový syn maxmilián, kterého porodila manželka monika, se nenarodil do chodé rodiny. Je to soukromá školička a chodí zatím dopoledne, takže myslím, že mu to naopak prospěje. Herec pavel trávníček (68) se sešel se svým nemanželským synem pavlem dytrtem (28) na jednom jevišti v jaroměři. „maxmiliánek začal chodit do školky a velmi se mu tam líbí. Nescházeli se spolu, pohádkový princ dal přednost kariéře, jeho vlastní dítě se o něm dokonce dozvědělo omylem od sousedky. Kolik má dětí a kdo byla jeho první manželka? Hrdý táta a principál otec trávníček přiznal, že k hraní pavla mladšího má občas připomínky, ale dovede ho i pochválit. Pavel trávníček, kterého i přes spoustu dalších rolí mají lidé stále spojeného s princem z popelky, se loni v zimě stal potřetí otcem. Jeho syn pavel dytrt (20) se totiž na akci oháněl nožem! A nyní malé princátko konečně ukázal i veřejnosti! To si asi pavel trávníček v novinách nepřečetl a také to podle toho dopadlo.

Herec pavel trávníček dlouhá léta tajil, že má syna pavlíka. Po narození syna maxmiliána na něj ale léto působí intenzivněji. See more of pavel trávníček on facebook. Herec pavel trávníček slaví 70 let. Po studiích na brněnské jamu začal hrát v divadle bratří mrštíků v brně.

Fesny Princ Z Popelky O 35 Rokov Mladsia Manzelka A Syna Splodil Pred 70 Kou Topky Sk
Fesny Princ Z Popelky O 35 Rokov Mladsia Manzelka A Syna Splodil Pred 70 Kou Topky Sk from img.topky.sk
Léčba hellp syndromu v těhoten. Slávny princ z popolušky sa pochválil manželkou aj maličkým synom, rodinka vyrazila na vernisáž. Syn pavla trávnička pavel dytrt má zvláštní choutky. Monika včera večer porodila svého prvního syna, kterého s manželem pojmenovali herec má z předchozích vztahů dva syny, pro jeho ženu se jedná o první miminko. „maxmiliánek začal chodit do školky a velmi se mu tam líbí. Monika a pavel távníčkovi se stali koncem roku 2016 šťastnými rodiči. Syn nejznámějšího českého prince pavla trávníčka (65) pavel dytrt (24) má problémy ve škole. Herec pavel trávníček (68) se sešel se svým nemanželským synem pavlem dytrtem (28) na jednom jevišti v jaroměři.

Pavel trávníček (born october 26, 1950) is a czech actor.

Kolik má dětí a kdo byla jeho první manželka? Syn nejznámějšího českého prince pavla trávníčka (65) pavel dytrt (24) má problémy ve škole. Nescházeli se spolu, pohádkový princ dal přednost kariéře, jeho vlastní dítě se o něm dokonce dozvědělo omylem od sousedky. „jako principál divadla herce chválit musím a chci, prozradil tento zkušený herecký matador. Vysloužilý princ pavel trávníček se pochlubil synem. O ty se totiž pavel trávníček nestaral, s jedním z nich se dokonce vůbec nebaví. Netrvalo dlho a smrť kosila už aj v jeho rodine. I když pavel dytrt dost svého tátu šokuje svým stylem života! Lenka špillarová zkoušky se zúčastnil i filip, syn kateřiny kornové a jejího exmanžela jiříhoobrázek 6. Monika a pavel távníčkovi se stali koncem roku 2016 šťastnými rodiči. Chtěl bych si zahrát nějakou postavu, nad kterou se musíte fakt. Slávny princ z popolušky sa pochválil manželkou aj maličkým synom, rodinka vyrazila na vernisáž. Ve svých 66 letech se stal potřetí otcem a znovu syna!

„jako principál divadla herce chválit musím a chci, prozradil tento zkušený herecký matador. Ciklocentrum polách a syn šump. Pro úctyhodné množství neomluvených hodin propadá. Z pavla dytrta (27), který se jako dítě proslavil v televizní reklamě na kečup, bude pavel trávníček mladší. Herec pavel trávníček slaví 70 let.

Pavel Travnicek Nepohadkova Manzelstvi Pohadkoveho Prince
Pavel Travnicek Nepohadkova Manzelstvi Pohadkoveho Prince from mamci.cz
A nejoblíbenější český pohádkový princ si ho užívá každým douškem. Pavel by se totiž strašně rád stal hercem a dokonce má jasno i v tom, jakou roli by si chtěl zahrát. Nový syn maxmilián, kterého porodila manželka monika, se nenarodil do chodé rodiny. Otestujte se, co o něm víte. O ty se totiž pavel trávníček nestaral, s jedním z nich se dokonce vůbec nebaví. Dělala, co mohla, abychom se nevídali, řekl nám k tomu pavel trávníček, který má ještě jednoho syna. Nescházeli se spolu, pohádkový princ dal přednost kariéře, jeho vlastní dítě se o něm dokonce dozvědělo omylem od sousedky. Jeho syn pavel dytrt (20) se totiž na akci oháněl nožem!

Nakonec ale k sobě po letech našli cestu.

Herec pavel trávníček dlouhá léta tajil, že má syna pavlíka. O ty se totiž pavel trávníček nestaral, s jedním z nich se dokonce vůbec nebaví. Nemanželský syn pavla trávníčka (68) se rozhodl pro změnu příjmení. Tvrdí, že nechodil za školu, ale paradoxně do práce, do dabingových studií a do divadla. Pavel trávníček (born october 26, 1950) is a czech actor. Chtěl bych si zahrát nějakou postavu, nad kterou se musíte fakt. He has been married to monika fialkova since 2015. Znáte jeho role i život? Otec trávníček přiznal, že k hraní pavla mladšího má občas připomínky, ale dovede ho i pochválit: Po narození syna maxmiliána na něj ale léto působí intenzivněji. 20 / 69 | monika fialková, pavel trávniček a syn pavel zdroj: Hodně veselý konec roku má herec pavel trávníček! Při představování účinkujících ho pořadatel charitativní akce večer pro dobrou věc, david novotný, uvedl jako pavla trávníčka mladšího.

Pavel trávníček (70) není jen princ z popelky, ale skvělý herec, režisér, dabér a moderátor pavel trávníček. Tvrdí, že nechodil za školu, ale paradoxně do práce, do dabingových studií a do divadla.